Gordijnen meten en plaatsen

Wij meten en plaatsen gratis uw raamdecoratie **

 

Glasgordijnen zorgen voor de nodige privacy en verzachten het buitenlicht, in onze toonzaal vind zowel de klassieke glasgordijnen in wit en ecru als de modernere varianten  in de meest diverse kleuren en uitvoeringen

Overgordijnen bepalen net zoals uw salon of eetkamer mee de sfeer in uw woning daarom presenteren wij in onze toonzaal uw toekomstige gordijnen zoveel mogelijk op kamerhoogte zodat kwaliteit en dessin niets aan de verbeelding overlaten. Gordijnen uitgevoerd  met 1, 2 of 3 plooien, als optreksysteem, golfgordijn of met ringen zorgen er voor dat deze passen in zowel een klassiek als modern interieur.

Rolgordijnen al dan niet in een cassette met een mooi dessin of in een effen kleur en op maat gemaakt  zorgen ze er voor dat deze ook in uw interieur thuis horen.

Met onze vario-rollos bepaalt u zelf de hoeveelheid licht die u binnen laat

Smalle of brede lamellen, dankzij hun elegantie en een brede waaier van uitvoeringen en kleuren passen deze zowel op kantoor als in de woning en zorgen ze er voor de gewenste privacy.

Plissé gordijnen zijn zeer makkelijk te openen en sluiten en kunnen geplaatst worden in de glaslijst of vrij-hangend. Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in de meest verschillende kleuren, dessins en uitvoeringen.

De vele kleuren waarin de houten of aluminium lamellen verkrijgbaar zijn zorgen ervoor dat ze in elke kamer een plaats kunnen vinden

Hoe je het draait of keert. Gordijnen hangen altijd in het zicht. De moeite waard dus om eens een kijkje te komen in onze toonzaal.

** voorwaarden in de toonzaal

Bij DE KRAKER vindt u

20.000m2 meubelen en decoratie

Elke zondag open

Gratis Parking